Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ліофільна сушка, також відома як ліофілізація, - це процес, у якому вода у формі льоду під низьким тиском видаляється з матеріалу шляхом сублімації. Цей процес зберігає структуру та харчову цінність сублімованих продуктів, а також може використовуватися для довготривалого збереження продуктів.
Особливості:
- Висока засвоюваність;
- насичений смак;
- збережена поживна цінність;
- без будь-яких добавок;
- крафтове виробництво в Німеччині;
Склад: 100% куряча грудка
Аналітичні складові:
протеїн 86,4%, вміст жиру 3,5%, вологість 1,9%, сира клітковина 0,3%, сира зола 9,2%
Вага: 100 гр ліофілізованої курячої грудки виготовлено з приблизно 450 гр свіжої курячої грудки.
Використовувати для собак і котів, усіх розмірів і порід, як ласощі або винагороду.
Завжди забезпечуйте свого улюбленця свіжою водою.
Зберігати при кімнатній температурі в сухому місці, уникати прямих сонячних променів і зовнішніх впливів.
Не для споживання людиною.
Виробник: Mavsy, Німеччина